söndag 17 januari 2010

Best Game Ever

Jodå, LAN 2010 klarades av galant och utan större missöden. Live-streamen från lanet, som Richard satt upp, fungerade perfekt och jag fick höra att både Big Brother och Robinson tappade tittarsiffror den helgen. Tillfällighet? I don't think so.

Vi dammade av dom gamla klassiska spelen som Flatout, Warcraft och The Specialists. Lanets största hit blev emellertid Zombie-dödandet i Call of Duty 5. Egentligen finns det väl ingen skönare känsla än att skjuta huvudet och halva armen av en Zombie med ett dubbelpipigt hagelgevär. Det skulle vara ett övertidsmål mot Liverpool i så fall.

Helgens mest utmanande tävling gick av stapeln 06.00 - 08.30 på lördagsmorgonen. 5 tappra deltagare hade ställt upp i Flatout-turnering. Förloraren tvingades springa runt huset barfota.
Barnsligt? Javisst. Sadistiskt? Oh ja. Roligt? Som fan.

Den obligatoriska familjekebaben beställdes hem på Lördagskvällen och så här i efterhand ångrar jag att jag slog ihop mig med dom mest rutinerade och hårdnackade kebab-ätarna vår generation har skådat. När måltiden var avslutad fanns knappt ett riskorn eller ett salladsblad kvar. Sunkken slickade sig belåtet om fingrarna. Jag kände mig hungrig och stoppade en hotdog i micron.

Anyhow så var det härligt att spendera kvalitetstid med så förträffliga och hängivna datorspelare. I dagens stressade samhälle, där man känner sig tvungen att åstadkomma något produktivt (läs: skolarbeten), är det skönt att spendera en nykter (nåja) helg framför datorskärmarna och bara umgås, spela och äta skräpmat.


Nu är man tillbaka i Vasa och jobbar ihop studiepoäng igen. Fucking lovely.

2 kommentarer:

  1. Sagt e förr å sägr e igen, fan så roli blogg! :D

    SvaraRadera
  2. Rooney klar för Barca

    SvaraRadera